ELÉRHETŐSÉG

Üzletünk Nyíregyháza, Agyag utca 10. szám alatt található, a Bujtosi McDonald’s mellett. Minden irányból könnyen megközelíthető, a parkolás díjmentes.

Cím: 4400, Nyíregyháza, Agyag utca 10.

Telefon: +36 20 327 3735

E-mail: tailoroltony@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/tailoroltony

Instagram: https://instagram.com/tailoroltony

Nyitva tartás: H-P: 10-18 óra, Szombat: 9-13 óra, Vasárnap: Zárva

facebook logo instagram logo

A magánéletben és az üzleti életben egyaránt az elegancia a siker kulcsa. Kínálatunkban megtalálhatóak hétköznapi és alkalmi öltönyök, valamint zakók, kabátok nadrágok, ingek, nyakkendők, és egyéb kiegészítők. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a kínálatunkban kapható öltönyök szabása naprakész, fiatalos legyen. Az öltönyházunkban kapható, minőségi olasz anyagokból készült, gyapjú-poliészter és poliészter-viszkóz öltönyök könnyű kényelmes viseletet biztosítanak.

Enyhén karcsúsított, karcsúsított, extra karcsúsított, normál, nyújtott és telt szabású öltönyök is megtalálhatóak üzletünkben, széles méretválasztékkal (42-től - 74-es méretig). Szükség szerint méretre is igazítjuk.  Végzős osztályok öltönyeinek méretre készítését vállaljuk kedvező áron! Célunk, hogy termékeink és szolgáltatásaink folyamatosan magas minőséget képviseljenek, annak érdekében, hogy vásárlóinkat értékálló termékekkel lássuk el, hiszen nincs fontosabb a vevői megelégedettségnél. Szeretettel várjuk kedves vásárlóinkat széles választékkal és szakértő tanácsadással!