ELÉRHETÕSÉG

Üzletünk Nyíregyháza, Agyag utca 3. szám alatt található, a Bujtosi McDonald’s mellett. Öltönypróbához időpontra nem szükséges bejelentkezni. A bujtos üzletház belső udvarában, ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk, illetve az utcán is ingyenes a parkolás.

Cím: 4400, Nyíregyháza, Agyag utca 3.

Telefon: +36 20 327 3735

E-mail: tailoroltony@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/tailoroltony

Instagram: https://instagram.com/tailoroltony

Nyitva tartás: H-P: 10-18 óra, Szombat: 9-13 óra, Vasárnap: Zárva

facebook logo instagram logo

A magánéletben és az üzleti életben egyaránt az elegancia a siker kulcsa. Kínálatunkban megtalálhatóak hétköznapi és alkalmi öltönyök, valamint zakók, kabátok nadrágok, ingek, nyakkendõk, és egyéb kiegészítõk. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a kínálatunkban kapható öltönyök szabása naprakész, fiatalos legyen. Az öltönyházunkban kapható, minõségi olasz anyagokból készült, gyapjú-poliészter és poliészter-viszkóz öltönyök könnyû kényelmes viseletet biztosítanak.

Enyhén karcsúsított, karcsúsított, extra karcsúsított, normál, nyújtott és telt szabású öltönyök is megtalálhatóak üzletünkben, széles méretválasztékkal (42-tõl - 74-es méretig). Szükség szerint méretre is igazítjuk.  Végzõs osztályok öltönyeinek méretre készítését vállaljuk kedvezõ áron! Célunk, hogy termékeink és szolgáltatásaink folyamatosan magas minõséget képviseljenek, annak érdekében, hogy vásárlóinkat értékálló termékekkel lássuk el, hiszen nincs fontosabb a vevõi megelégedettségnél. Szeretettel várjuk kedves vásárlóinkat széles választékkal és szakértõ tanácsadással!